Lær MusikLeverandørerne bedre at kende

MUSIKLEVERANDØRERNE – FORDI FESTEN IKKE KAN GØRES OM

MusikLeverandørerne er dit professionelle bookingbureau. Bureauets vigtigste opgave er at levere den absolut bedste livemusik til din fest, uanset om du skal have lækkert stemningsmusik, en decideret koncertoplevelse, danse- og festmusik eller anden underholdning.
MusikLeverandørerne har lavet fodarbejdet for dig. Hver eneste kunstner er håndplukket, og dette er din garanti for talent, kvalitet, overskud på scenen, erfaring og god situationsfornemmelse. MusikLeverandørerne stiller høje krav til kunstnerne, således at du kan være sikker på, at kvaliteten på alle områder altid er i top.

HVEM ER MUSIKLEVERANDØRERNE?

Bureauet blev grundlagt i 2012 af Tanni Christine Falk Thuesen og Heino Mikkelsen. Tanni valgte at træde ud af bureauet i maj 2017 for at hellige sig fuldt ud til sit andet hjertebarn, arbejdet som pædagog. Tanni spiller fortsat musik og kan bookes igennem MusikLeverandørerne.
Siden er bureauet drevet videre af Heino Mikkelsen. Heino har sammenlagt 20 års erfaring inden for musikbranchen – både med booking, management og som professionel udøvende bassist inden for stort set alle typer fester. Visionerne som lagde grundstenene til MusikLeverandørerne bliver med stor nidkærhed videreført.
Herunder beskrevet af Tanni Christine Falk Thuesen: ”Vi er professionelle musikere, som har spillet til et utal af fester, festivaler, receptioner, julefrokoster, konfirmationer – you name it – siden slutningen af 90’erne. De sidste mange år har har vi levet af at spille musik. De erfaringer vi har gjort os i vores karrierer, er nu dem vi bruger i vores iver efter at hjælpe andre, til at få den bedst mulige oplevelse med at booke livemusik til deres arrangement. Vi kender succeskriterierne (og ikke mindst faldgruberne) for at få afviklet livemusik til diverse arrangementer, og vi har adgang til hele Danmarks musikalske netværk.”

LIVEMUSIK TIL DIN FEST

Hos MusikLeverandørerne har vi specialiseret os i at finde bands, der spiller livemusik til både privat- og firmafester. I menuen –Referencer– har vi samlet en lang række eksempler på virksomheder, der har brugt MusikLeverandørerne som booker til deres firmafester, såsom julefrokoster, jubilæer og receptioner. Du vil også finde et par udtalelser fra private, der har valgt os som bookere til bryllup og privatfest. Til sidst vil du kunne se, at mange barer, festivaler, byfester med mere også har valgt os til at stå for booking af livemusik hos dem.

SKÆVE OPLEVELSER VI HAR HAFT “ON THE ROAD”

Oplevelserne vi har haft “on the road” er mange, og af ting vi (desværre) ikke har haft indflydelse på, kan nævnes bruden, der ikke kunne findes, da der skulle danses brudevals og fødselsdagsfesten der slet ikke fandtes, da vi dukkede op på den angivne adresse (1 år for tidligt, men helt i overensstemmelse med, hvad fødselaren havde bestilt). 

SKADESTUEBESØG

Forstrukne lemmer, forstuvede led, knækkede tænder og blødende læber hører til i den trælse afdeling af oplevelser vi har gjort os, men de bliver til fulde opvejet af alle de sjove, vanvittige skøre, dejlige og ikke mindst givtige oplevelser vi har haft, når vi er ude at skabe den gode stemning for og med hele den brede befolkning i Danmark.

AT SKILLE FÅRENE FRA BUKKENE

Det er netop den gode stemning, der er i højsædet hos os, så derfor er kemien med vores nøje udvalgte kunstnere yderst vigtig. Vi har ro i maven hver eneste gang, vi sender et band afsted til en kunde. Roen i maven har vi, fordi vi har med søde, medgørlige, talentfulde, professionelle musikere at gøre, der kan løse en given udfordring på stedet, og som giver sig det ekstra, der kan blive brug for på en aften, hvor forløbet aldrig kan forudsiges. Vi har populært sagt skilt fårene fra bukkene for dig på forhånd.

TRYGHED FREMFOR ALT

Når du bestiller musik eller anden underholdning hos os, sørger vi for alt det praktiske, så du kan slappe af, læne dig tilbage og nyde din fest. Du får en juridisk udformet kontrakt, så du er sikret, hvis der (7-9-13) mod forventning skulle opstå sygdom. I den forbindelse sørger vi for, at sende en anden kvalificeret kunstner i samme genre, så du aldri risikerer at stå uden musik til din fest. 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

“Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din fest uforglemmelig og vi sidder klar ved telefonerne og på mail til at svare på alle de spørgsmål du måtte brænde inde med. Helt uforpligtende og ganske gratis. Vi har sammenlagt mere end 35 års erfaring i branchen, så vi ved hvad vi taler om”


Kontakt os nu
– Jeg glæder mig til at høre fra dig!

De bedste hilsener fra
Heino – MusikLeverandørerne