Musik til fest Nordjylland

show blocks helper

Find livemusik til din fest i Nordjylland

Skal den nordjyske natur runge af liv, livemusik og glade dage? Så læs med her! Hos Musikleverandørerne har vi nemlig et væld af muligheder, når det kommer til at live en fest op med god musik i Nordjylland.

Book et lokalt band til din fest

Vi er allerede godt vante i det nordjyske, og vi har sørget for musik og god stemning til samtlige arrangementer, store som små, i området.
Vi har mange bands landet over, der hellere end gerne vil tage køreturen til Nordjylland. Vi har dog alligevel valgt at lave en liste, hvor vi har samlet de af vores bands, der holder til i Nordjylland. Det har vi, fordi nogle synes det er mere overskueligt at booke bands, der er tæt på, andre finder det vigtigt at booke et band, der er lokale og har kendskab til stedet og nogle vil bare gerne spare lidt penge på bandets transporttid.
Uanset grunden har vi her en liste med fantastiske bands, der alle har hjemme i Nordjylland!

Disse bands er i nærheden

Bands fra andre landsdele

Nogle af vores bands er ikke beliggende i Nordjylland, men tager alligevel ikke ekstra for transporten, hvis I hyrer til en begivenhed i det nordjyske. Det omhandler disse bands:

Ét klik fra en uforglemmelig fest

Det har aldrig været nemmere at bestille fest og god stemning til din næste begivenhed. Du skal blot fortælle dit favoritband, hvornår de skal komme og dernæst nyde tonerne af kvalitetsmusik i dine ører.

Skal du have hjælp til at vælge, har du et spørgsmål eller har du noget helt tredje i tankerne? Så kontakt os på tlf.: 31 18 70 00 eller mail: info@mulev.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Fakta om Nordjylland: Vidste du, at mange af vores nordjyske kunder ofte efterspørger musik af Flemming Bamse Jørgensen og Kim Larsen? Det er dog helt anderledes i Aarhus, hvor de er vildest med Thomas Helmig og hits fra 80’erne.