Få fantastisk musik til din privatfest

show blocks helper

Privatfest – find musikken til din fest

Hvis du har brug for nogen til at sparke gang i festen, kan du med garanti finde dem her på siden. Vi har et hav af musikere, som kan levere musik til din privatfest. Ved en 50-års fødselsdag adskiller ønskerne til genre og sange sig en del fra 18-års fødselsdagen, og derfor har vi et bredt udvalg af kunstnere, der kan opfylde enhver ønsker til musikken. Derfor kan vi levere det band, som matcher det repertoire, I ønsker til festen. Der er nogle af vores bands, som er mere specialiserede inden for nogle genrer end andre, og her kan vi være behjælpelige med at finde frem til den helt rigtige kunstner til din fest. Her på hjemmesiden kan du selv gå på opdagelse i de mange musikere, hvor du også kan høre bandets lyd. Vores musik er opdelt efter begivenhed, behov og genre, så det er let for dig at navigere i.

Individuel aftale mellem dig og bandet

Når du bestiller dit band til privatfesten, er det dine ønsker, der er i fokus. Hvad man foretrækker til festen, er meget individuelt, og derfor laver vi en aftale med et band, der opfylder dine krav til spilletid, pris og genrer. Fælles for alle vores musikere er, at de er meget professionelle i deres arbejde, og det er en klar fordel for vores kunder. Det gør nemlig, at vi i fællesskab kan finde frem til nogle musikere, der kan levere varen. Selvfølgelig skal artisterne matchen den genre, du ønsker – men derudover skal kunstnerne også matche festens stemning. Lige netop sidstnævnte er vi stolte af at kunne sige, at alle vores bands gør. Dette skyldtes, at vi er kritiske i udvælgelsen af bands i vores udbud, så alle bands garanterer fantastisk live musik til privatfesten.

Vi stiller vores musiske kendskab til rådighed

Som musikbookingbureau skiller vi os klart ud, fordi vi hviler på et solidt fundament i musikbranchen. Vi trækker på vores mange års erfaring, når vi hjælper vores kunder godt på vej til et optimalt musikvalg. Omvendt er vi også dit sikkerhedsnet, hvis der skulle opstå noget uforudset, der hindrer bandet i at kunne komme. Her træder vi ind og finder hurtigt en suppleant, der er på niveau med den kunstner, der oprindeligt var booket. Derfor er det værd at booke gennem vores bureau, da denne garanti ikke er givet andetsteds.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed for dig og tilbyder en fuldstændig gennemsigtig service, hvor alle beslutninger, der træffes, er til fordel for dig. Derfor går vi altid i tæt dialog med kunden, så vi kan danne os et overblik over ønskerne til musikken. Vores erfaring siger os nemlig, at god kommunikation er altafgørende i beslutningsprocessen. Ring til os, og hør nærmere på tlf. 31 18 70 00 eller send en mail til info@mulev.dk.

Læs nærmere om, hvad vi kan levere i dit område her: