Lad MusikLeverandørerne stå for musik til jeres firmafest

show blocks helper

Musik til firmafesten

Hos MusikLeverandørerne kan vi tilbyde dig et hav af forskellige musikere, der altid leverer lige netop den slags musik, du ønsker. Uanset om du ønsker et orkester, der spiller alle de klassiske sange fra et bestemt årti eller inden for en bestemt genre, så kan vi garantere dig, at vores kunstnere leverer varen. De bands, du kan vælge imellem hos os, er nemlig alle havnet i vores udvalg af en bestemt grund: De er alle professionelle i deres arbejde og har en sans for at læse deres publikum. Det kommer naturligvis til fordel for både dig og dine gæster, fordi I får et band til firmafesten, der med garanti kan matche stemningen i rummet. På den måde får I altid så meget musik som muligt, der matcher festen i stil og genre.

Bandet kommer med hele pakken

Som udgangspunkt har alle vores musikere – ligegyldigt hvilket band det er – en standardpakke, der indebærer lyd- og lysanlæg. Dog lægger vi meget vægt på, at fester er meget individuelle, og det gælder også firmafester. Det er meget forskelligt fra firma til firma, hvilke krav der er til musikken. Derfor bruges standardpakkerne og -priserne til at give en idé om, hvad bookingen ca. vil komme til at koste. Dog når du booker din firmafest musik, indgår vi altid i en dialog med dig for at finde frem til, hvad der er nødvendigt til jeres fest. Her kan du komme med dine ønsker og krav til bandet, og så vil vi opfylde dem. På den måde kan I få en skøn fest, hvor musikken bare spiller.

Vores kendskab til musikken er din garanti for god musik

Hvis du er lidt på bar bund og har svært ved at finde ud af, om der skal være et coverband eller en guitarist, der skal levere musikken til festen, så kan vi hjælpe dig. Vi står nemlig klar til at rådgive dig omkring vores bands, og sammen kan vi finde frem til det helt rigtige. Vores musikere har erfaring med at spille til store som små firmafester, og vi kan derfor trygt anbefale alle her på hjemmesiden. Den største fordel ved at booke gennem vores bureau er, at du har nogen, der giver dig en garanti for god musik til firmafesten – og som står til rådighed for dig, hvis musikeren mod al forventning skulle blive forhindret i at dukke op. Vi tilbyder sikkerhed og tryghed i bookingprocessen, så der er 100 % styr på musikken og dermed også festen.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Du kan altid give os et kald eller skrive en mail, hvis du har mangler en kompetent sparringspartner, der har et stort kendskab og egen erfaring med musik. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte band til firmafesten. Ring til os på tlf. 31 18 70 00 eller skriv til info@mulev.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.