Musik til din fest i Jylland

Skal din fest holdes vest for Lillebælt? Så er du kommet til det rette sted. Uanset hvor i Jylland du befinder dig, kan vi finde et band, der kan gøre din begivenhed uforglemmelig.

Bands i nærheden

Vi har før stået for den gode stemning til samtlige komsammener i Jylland, både til privatfester, større forsamlinger og festivaler. Du er derfor i trygge hænder.

Vi har musikere fra hele landet, der hellere end gerne vil spille til din fest, men vi har alligevel tilladt os at lave en liste med bands, der holder til i Jylland. Måske synes du, det er vigtigt, at bandet selv skal have hjemme i den jyske muld? Måske vil du bare spare lidt penge på, at bandet ikke skal rejse langvejs fra? Uanset grunden, har du her dine muligheder. Klik dig ind på deres links for at lære hver af dem bedre at kende. 

Bands i Jylland

Bands fra andre landsdele

Nogle bands kommer fra andre steder i landet, men koster alligevel ikke ekstra i transport, hvis I hyrer dem til et spillejob i Jylland. Det omhandler disse bands:

Kvalitetsmusik til alle anliggender

Hos Musikleverandørerne er vi stolte af selv at have håndplukket alle ovenstående bands, så vi kan sikre kvalitet til din begivenhed. Om det er til festival eller bryllup, til spisning eller dans, kan vi levere musikken til dig.
Har du spørgsmål eller forespørgsler kan vi kontaktes på tlf.: 31 18 70 00 eller mail: info@mulev.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!