Musik til fest Midtjylland

show blocks helper

Find musikken, der passer til lige netop din fest

Opgaven kan være stor, når det kommer til at finde et band, der spiller den musik, som dine gæster kan lide. Skal det være nogen, som er specialiseret inden for genre, en tidsperiode eller nogen der kan lidt af det hele. Når folk taler om en god fest, de var til, er det stort set altid maden og musikken, snakken falder på. Var bandet godt, eller kunne det have været bedre? Der er ikke noget, som er federe end at have været til en fest med høj stemning, hvor det hele gyngede, og pulsen var oppe, da orkestret spillede til dans. Det er netop, hvad MusikLeverandørerne er garant for. I bureauet er vi eksperter i at finde bands og musikere, der leverer et produkt af højeste kvalitet. Vi er et hold af fageksperter inden for underholdningsindustrien med vægt på det musikalske, og det er ensbetydende med, at det du, som kunde bestiller gennem os, gør at din fest går fra ok til fremragende. Selv har MusikLeverandørernes indehaver, Heino Mikkelsen, over 20 års virke indenfor branchen med erfaring både på og udenfor scenen til alle typer arrangementer. Dette er ensbetydende med, man alt efter behov kan finde lige netop det, der søges til festen. I forhold til vores baggrund har vi over en længere periode kunnet undersøge markedet og har sorteret de ekstremt gode fra de gode. De orkestre, solo-musikere og duoer, vi repræsenterer, har alle været igennem et skarpt udskillelsesforløb. Kort fortalt, de er de bedste af de bedste. I vores udvalg findes som sagt alle slags forskellige muligheder. Derfor kan du i menuen på musiksiden søge målrettet efter begivenhed og behov. Måske der er tale om et sølvbryllup, hvor der skal bruges et par musikere til at spille hyggelig baggrundsmusik under maden, 40 års fødselsdag med et band til dans eller noget helt tredje.

Find det musik du søger til fest i Midtjylland

Med andre ord; vi kan levere det hele, og det er stort set altid en fordel at have musikere, der spiller live. Stemningen bliver løftet til et helt andet niveau i sammenspillet mellem publikum og orkester, hvilket gør det hele unikt. Musikken gennem os giver god stemning og liver altid festen op. Når snakken falder på repertoire er mulighederne mange. En typisk privatfest har gæster med stor aldersspredning. Her vil det give god mening at finde musik, der kan lidt af det hele, spille blandede hits indenfor rock-pop fra eksempelvis 60’erne og frem. Andre fester har måske et decideret tema, og her er nødvendigheden, at musikken passer ind mere specifikt. Blandt andet har vi musikere, der gør sig fremragende i 80’er eller 90’er genren. Andre har specialiseret sig i cubansk/latin, jazz/swing eller rock. Skal I holde reception i forbindelse med den store dag, har vi også musikere, der leverer den perfekte stemning indenfor akustisk pop-rock, jazz, instrumental og soul. Det kan være 1-2 musikere eller måske et mindre orkester. Uanset bidrager livemusik altid til en romantisk og følelsesmæssig oplevelse. Flere af bureauets musikere kan i øvrigt også akkompagnere og spille for til lejligheds og festsange under spisning. Ønsker man et band hele aften er mulighederne også mange. Tit kan det prismæssigt være en fordel at have de samme til at spille under både dinner og dans.

Bookingbureauet dækker hele Midtjylland

Gå på opdagelse på vores hjemmeside og vælg mellem vores kvalitetssikrede og håndplukkede musikere. På de enkelte musiksider kan man høre varen, se repertoire, læse nærmere om de enkelte med mere. MusikLeverandørerne er til stede i hele landet, så kontakt os endelig lige gyldigt hvor du har brug for musik. For spørgsmål til vores mange musikere eller til bureauet, kontakt os endelig. Vi sidder altid klar til at spare, guide og vejlede, så du og dit selskab får den helt rigtige oplevelse. KVALITET – TRYGHED – ERFARING er, hvad MusikLeverandørerne er funderet på. Send en mail til info@mulev.dk eller ring på tlf. 31 18 70 00 Vi glæder os til at høre fra dig!